DESPRE NOI

 
COMPANIA ESTE SPECIALIZATA IN REALIZAREA INTREGULUI CICLU DE RENOVARI: 
CONCEPT SI AMENAJARE 2D/3D/5D

Pentru noi, tu esti elementul cheie al proiectului. Pentru ca noi credem ca amenajarea este o poveste despre tine si despre toti cei ce vor locui noul spatiu. Gusturile tale, stilul tau de viata, nevoia ta de tehnologie, timpul tau liber, hobby-urile tale, lucrurile si culorile tale personale, toate sunt ingredientele principale ale conceptului nostru. Pentru ca designul vine din interior!
Rolul nostru este sa intelegem, sa combinam si sa armonizam toate aceste date personale pentru a crea un concept unic si un design care sa te reprezinte.
Noi, acceptam orice provocare de spatiu- apartamente, vile, birouri, magazine, baruri si de stil- minimal, scandinav, industrial, eclectic, glam, neo-clasic.
Pentru ca frumusetea sta in detalii, suntem foarte atente la aspectele tehnice ale proiectului: furnizam planse tehnice si detaliere de executie pentru echipa de constructori si furnizorii de mobilier la comanda.

CONSILIERE ACHIZITII

Pe langa provocarea design-ului wow, o acceptam si pe aceea a implementarii proiectului.
Pentru ca amenajarea reala sa arate la fel ca proiectul 3d si bugetul alocat amenajarii sa fie bine gestionat, intocmim lista de shopping si alegem impreuna cele mai bune solutii calitate /prêt.

OFERIM SERVICII DE RENOVARI:

TENCUIREA PERETILOR
Aceasta operatie o putem efectua manual sau mecanizat.Materialul care se foloseste la aceasta operatie este ciment,nisip si ipsos. Se foloseste aceasta operatie pentru indreptarea si nivelarea peretilor si tavanelor

PLACAREA CU GIPS CARTON
Aceasta operatie se face prin prinderea placilor pe structura metalica si prin lipirea lor cu un adeziv special.Aceasta operatie se foloseste pentru compartimentarea incaperilor peretilor si tavanelor, si pentru indreptarea si nivelarea peretilor si tavanelor.

ZUGRAVIRE APARTAMENT
Aplicarea vopselei lavabile se face cu trafaletul. Operatia cuprinde mai multe etape:
– slefuirea peretilor;
– amorsare;
– prima mina de lavabil dupa mici reparatii;
– a doua mina de lavabil.

MONTARE GRESIE SI FAIANTA IN CHISINAU 

Compania  este formată dintr-o echipă cu  experienţă ca arhitecti, designeri, electricieni, tencuitori, zugravi, etc şi vă oferă servicii de design si  construcţii de    calitate la cele mai bune prețuri.   

Pentru detalii telefonati

  067307308